Nyheter

Unna dig och dina fötter en pedikyr

Pedikyr är att ta hand om dina fötter. Pedikyr är en av de mest populära formerna av nageltrimning. Nagelsalong kunder väljer att ha pedikyr eftersom pedikyr gör det möjligt för dem att känna sig avslappnad och bekväm, med en vacker ren utseende naglar.

Pedikyr tillåter kunder att få en manikyr av naglarna, och dess konsistens och utseende är en nära analog till en manikyr. Även om det inte är möjligt att tvätta bort lacket på din pedikyr fötter, är det viktigt att se till att du rengör dem regelbundet, eftersom de kan plocka upp hack och repor. Många nageltekniker använder sig av speciella nagellack för att dölja eventuellmissfärgning som kan hända när lacket avtar.

Pedikyr av fötterna vadderad för att skydda dem från tryck och stammar av pedikyr. De är också att hålla foten helt torr för att behålla sin glans. Fotwraps används för att minska trycket på foten, men inte för att stödja det som en gummiring skulle. Fötter gnuggar och exfolierar för att ta bort döda hudceller som är kända för att bidra till ett tråkigt utseende av foten.

Nageltekniker

Inom pedikyr kommer naglar skärs på ett sätt som är mycket anpassad för att matcha det naturliga utseendet på foten, och nagelteknikern alltid se till att varje spik är perfekt skuren för att slutföra pedikyr på det mest tilltalande sätt. Nageltekniker måste kunna identifiera rätt snitt för att uppnå ett visst utseende för varje tå.

En pedikyr består av att ta bort det torra lacket, exfoliera naglarna, polera naglarna och polera naglarna. Pedikyr fötterna är sedan konditionerade innan de placeras i akryl eller hårda hartslack, lacker, eller akryl sprayer.

Pedikyr ger en hel del fördelar för kunden. Först kan kunderna nu ha polerade naglar utan att behöva oroa sig för någon smärta. Lacket fungerar som ett skyddande lager som skyddar nageln och hindrar den från att flisa, sprickbildning eller blekning. Det finns ingen anledning att vänta i veckor för dina naglar att bli tillräckligt bra för att njuta av en manikyr.

Pedikyr gör också kunderna känner sig bekväma genom att ge dem en möjlighet att slappna av sin kropp. Om du är orolig för att dina fötter kan få ont efter en lång dag på jobbet, gör pedikyr detta oroa onödig.

När det gäller pedikyr, hittar du många olika typer. Du kan hitta pedikyr gjort av proffs, eller så kan du välja en billig pedikyr. Hursomhelst, om du vill ha en perfekt manikyr, pedikyr och gå på samma gång, pedikyr kan vara svaret.

Detta är en bra sida om hälsa.